Hoe werkt iCloud.com

Als je niet achter je eigen computer/tablet zit en toch bij je iCloud gegevens wilt kun je dit doen via www.icloud.com. Via deze website kun je eenvoudig bij je gegevens blijven komen. Hier een korte uitleg hoe het werkt. Log eerst in als je naar icloud.com gaat.

Mail
In mail kun je de e-mail bekijken die binnenkomt op je icloud.com of me.com adres. De werking is zo goed als gelijk aan Mail van OS X.

Adresboek
In het adresboek staan al je contactpersonen. Deze informatie synchroniseer je met als je Apple-devices.

Agenda
Hier vind je alle zelf gemaakte afspraken. Mocht je je agenda ingesteld hebben met facebook-events en je exchange dan zijn die niet zichtbaar in de Agenda op iCloud.com

Notities
Alle gemaakte notities (via browser of app) zijn hier terug te lezen.

Herinneringen
Je to do list kun je ook via de website bijwerken.

Zoek mijn iPhone
Makkelijk al je Apple-devices (iPad/iPhone/etc) terug vinden kan ook online. Meer over zoek mijn iPhone vind je hier.

iWork
Beheer en lees je bestanden die je gemaakt hebt. Je kunt ze heel makkelijk sorteren, lezen, verwijderen en nieuwe uploaden.

4 thoughts on “Hoe werkt iCloud.com”

 1. Geachte,
  Mijn vraag is misschien wel dom klinkend maar ik zou graag een duidelijk antwoord willen,
  kan in i-cloud ineens een notitie staan die niet door mij is aangemaakt, zowel niet via app of via browser?
  Kan iemand een notitie maken en op mijn i-cloud zetten zonder de logingegevens of het passwoord te kennen?
  Mvg,
  Nathalie

 2. Als ik via iCloud.com bij mijn notities wil krijg ik de volgende melding: “Om iCloud Notes te kunnen gebruiken, moet u een nieuw e-mailadres aanmaken door Notes in uw iCloud-instellingen aan te zetten in iOS of OS X.”
  Hoe zou ik dit moeten doen, en waarom, want ik heb gewoon een apple-ID met mijn huidige e-mailadres. Overigens is het scherm van mijn iPhone kapot, hij doet het dus nog wel maar ik kan er niet meer in, daarom wil ik mijn gegevens via iCloud terughalen. (Contactpersonen en foto’s is wel gelukt, alleen de notities niet)

 3. wegens verhuizing van belgië naar nederland moest ik bij apple ID een nieuw emailadres aangeven met een nieuw wachtwoord. Ik moest mij eerst UITLOGGEN bij Itunes/facetime/icloud maar bij het laatste gaan ook al mijn 130 notities verloren dus dat gaat niet werken. Krijg ik steeds weer een scherm te zien van apple om mijn apple ID wachtwoord in te geven , maar nu pakt hij NOCH mijn belgische, NOCH mijn nieuwe nederlandse email niet!!! Kan nu dus NIET meer inloggen! Hoe los ik dit probleem op????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.