Hoe werkt Find My Friends

Find My Friends stelt je in staat om via iCloud de locatie van je vrienden op te zoeken. Zo kun je mensen makkelijk vinden als je bij elkaar in de buurt bent. Je krijgt een Google Maps kaart met daar stipjes op waar je vrienden te vinden zijn.

De app is handig als je ergens afgesproken hebt met vrienden of op een festival bent. Je kunt precies zien wie waar is. Ook is het mogelijk om alerts in te stellen op basis van locaties. Zo kun je een melding krijgen als vrienden aankomen of vertrekken bij een bepaalde locatie.

Niet iedereen kan zien waar je bent in de app stuur je vrienden een invite waarbij ze aankunnen geven om hun locatie te delen ja of nee. Ook kun je eenvoudig instellen of je permanent te volgen bent voor je vrienden of niet. Je locatie wordt doorgegeven als mensen vragen om jouw locatie. Met de optie Verberg voor volgers voorkom je de andere je locatie kunnen zien. Op dat moment ben je even niet beschikbaar.

screen568x568Het is mogelijk om meerdere devices toe te voegen aan Find My Friends. Echter zal maar 1 device zichbaar zijn. Dit kun je zelf bij de Me tab bij Account instellen.

Het maximaal aantal te volgen vrienden is 50 en dit is ook het maximum aantal mensen die jou kunnen volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.