Zet je muziek in de iCloud-muziekbibliotheek

Als je alle  muziek bij elkaar wilt hebben dan kun je iCloud-muziekbibliotheek gebruiken. Hierin komt muziek van Apple Music en al je overige muziek samen. Om de functie op iOS in te schakelen ga je naar de Muziek app en tab je op het symbool van je profiel. Log in met de Apple ID die je voor Apple Music gebruikt. Ga naar Instellingen →  Muziek en schakel de optie iCloud-muziekbibliotheek in. Op een Mac ga je naar iTunes en log je in met de Apple ID die je voor Apple Music gebruikt. Klik in de menubalk bovenaan het scherm op iTunes → Voorkeuren en schakel de optie iCloud-muziekbibliotheek in.

Als je apparaat al muziek bevat, krijg je de vraag of je de muziek wilt samenvoegen of vervangen. Samenvoegen wil zeggen dat de nummers op je apparaat aan de bibliotheek toegevoegd worden. Als je ervoor kiest om de muziek te vervangen, dan wordt de muziek op je apparaat vervangen door de bibliotheek.

2 thoughts on “Zet je muziek in de iCloud-muziekbibliotheek”

    1. Bij mij ook maar dan moet je Apple music kopen voor 9.99 per maand! Ik hoop dat er een UPDATE komt op het op te lossen van mijn muziek neemt 5.34 GB in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.