Hoe werkt het?

Je kunt veel vragen hebben over iCloud. Op deze pagina bespreken we veel voorkomende vragen.

Controleren op een storing
Hoe bespaar ik ruimte in iCloud.
Hoe krijg ik iCloud op een Windows computer?
Hoe meld ik mij aan voor iCloud?
Hoe spoor ik mijn iPhone of iPad op met iCloud?
Hoe stop ik het synchroniseren van documenten op mijn iPhone/iPad?
Hoe verplaats je bestanden van je Mac naar iCloud
Hoe werkt de iCloud Photo Stream?
Hoe werkt Find My Friends
Hoe werkt iCloud Contacten
Hoe werkt iCloud Keychain
Hoe werkt iCloud.com
Hoe zet ik apps over naar mijn nieuwe iPhone/iPad
Is MobileMe hetzelfde als iCloud
Kan ik iets van iTunes op meerdere apparaten afspelen
Kan ik twee AppleID’s samenvoegen?
Moet je extra betalen om muziek op verschillende apparaten af te spelen?
Wat is iWork in iCloud?
Wat kost iCloud?
Wat zijn de minimale systeemeisen?
Werkt iCloud op Apple TV?
 

9 thoughts on “Hoe werkt het?”

 1. Ik heb Icloud geïnstalleerd, doet t op mijn Iphone en Ipad, maar als ik het op mijn MAC wil synchroniseren, dan moet ik mijn Mobile me accountnaam en pasword invullen, dan blijft de boodschap komen dat de naam of het wachtwoord niet correct is. Ik weet zeker dat het wel klopt. Hoe kan ik dit verhelpen?

 2. LS,
  Ik heb de volgende vraag, sinds kort heb ik een Iphone en een Ipad 2, en gebruik ik Icloud. Ik was in Rome, en in eerste instantie konden mijn kinderen in Nederland zien wat voor foto`s ik in Rome aan het maken was.
  Later in het weekend, kreeg ik geen back up meer gemaakt, en de foto`s op mijn Iphone zijn zichtbaar op mijn Ipad. Icloud geeft wel aan dat er een backup is gemaakt. wat doe ik verkeerd, moet ik op mijn Iphone wel/niet aangeven dat ik wil dat er een automatische back up wordt gemaakt?

 3. Hallo,

  Ik snap nog niets van dat hele icloud gebeuren. Ik heb een Iphone 4S, en heb net een Apple Tablet/ipad 4 gekocht. De icloud heb ik aan gezet. Nu ben ik van de contacten op de iphone al de telefoonnummers kwijt, de email adressen staan er nog wel in. Ik weet bijna zeker dat ik dit ooit op de simkaart heb opgeslagen.
  Zwerven ze nu ergens in de icloud? Ik heb geprobeerd om icloud uit te zetten, maar de nummers komen niet terug. Op de Ipad staan maar een paar contacen, met de email.

  Hoe kan ik de nummers uit icloud halen?

  Kan iemand mij helpen?

  Dank je, Groetjes Rosan

 4. Als ik mijn mail in I cloud zet vanaf mijn I phone creëer ik dan meer MB ruimte op mijn I phone. Hoe doe ik dit ?
  Blijft mijn mail dan op mijn gewone computer staan ?
  Kan ik met mijn fotobibliotheek op mijn I phone ook MB ruimte creëren dor het in de cloud op te slaan ?

 5. Hallo,

  Ik heb 2 vraagjes; kan ik mijn whatsapp berichten die ik heb opgeslagen op de iCloud ook via mijn iPad terug lezen?
  En daarnaast; als ik een dagelijkse update maak en ik bijvoorbeeld vandaag een update heb gedaan en ik eergisteren een chat heb verwijderd, kan ik deze app dan toch nog terug vinden in de cloud of is deze ook op de cloud verwijderd?

  Groetjes!

 6. Kan ik mijn Icloud ook een map delen met mensen die niet mijn gezin zijn? (zoals in Dropbox)
  Want ik bewaar alles in Icloud en is nogal onhandig om deze documenten dan in Dropbox te gaan bewaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.